Een paar woorden over

MR Steel

Keith Keller
Our Team

Ons team (binnenkort beschikbaar)

Mike Kaiser
Oprichter/ Eigenaar
Rick Katoen
Oprichter/ Eigenaar

Welkom bij MR Steel, dé specialist in laswerk en inrichting voor de horeca en andere ondernemers. Wij zijn er om u te helpen bij het creëren van de perfecte ruimte voor uw bedrijf.

Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om uw visie tot leven te brengen. Of u nu een nieuw restaurant wilt openen of uw bestaande bedrijf wilt upgraden, wij hebben de kennis en expertise om uw project tot een succes te maken.

Bij MR Steel werken we met de hoogste kwaliteit materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw inrichting er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook duurzaam en veilig is.

Onze diensten omvatten onder andere het ontwerpen, fabriceren en installeren van maatwerk meubels, verlichting en andere interieurelementen. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw visie tot in detail wordt uitgewerkt.

Bij MR Steel zijn we er trots op dat we onze klanten een uitstekende service bieden. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

We zijn gevestigd in Nieuw Weerdinge, maar we werken door het hele land. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het creëren van uw droombedrijf.